Varenda Sång – ett sätt att dela sånger
Bläddra bland sångerna Om sångerna

Om sångerna

Foto: Clas Mållberg

Jag har skrivit sånger i över 30 år. Det har blivit rätt många. En del av dom är redan glömda och kan så förbli. Flera av sångerna tror jag dock kan komma fler till del. Därför håller jag på att samla så många som jag minns för att fler ska få möjlighet att kolla, nynna, prova och kanske använda. Och kopiera upp till fler. Det viktigaste är att sångerna kommer till användning. Om det sedan går att få några kronor tillbaka i kopieringsersättning är det en bonus som ger bättre möjlighet att skriva ännu fler sånger. Än så länge finns enbart de här adventssångerna. Fler kommer när tiden är mogen och arbetet gjort.

Välkommen att kolla runt, skriva ut, lyssna, prova med fler och kanske beställa kopieringsrätt.

Lyssna

Du är välkommen att beställa CD:n ”Välkommen hit”och lyssna på hela sångens sammanhang. Beställ skivan separat. Den kostar 100:- + frakt.

Kopiera fler!

Om du vill kopiera upp flera exemplar är det rimligt att några kronor kommer tillbaka till sångskrivaren. Då hör du av dig och berättar vilken sång det gäller och vilket sammanhang, så får du en ny not med ert namn på noten. Den kopierar du sedan för ditt sammanhang. Kopieringsersättningen är 120:-/sång. Har du frågor på hur det fungerar så är du välkommen att höra av dig. Min kontaktfinforamtion finns längst ned på sidan.

Brukssånger

Flera av mina sånger finns på ett notabonnemang som har namnet ”Brukssånger” (www.brukssanger.se). Jag rekommenderar att du/ni blir abonnenter där och får tillgång till både den sång du söker och flera hundra andra sånger. Men du kan också nöja dig med att enbart beställa sången via den här sidan.

Kontakt

	Jan Mattsson
	Mobil 0730-36 26 76
	info @ janmattsson.se